Guide til penispumper

En guide til penispumper

Penispumper er blevet mere og mere udbredt, og her følger en begynder guide og introduktion, til hvad en penispumpe er, og hvad den kan gøre for dig.

Hvis man skal sige det kort, så er en penispumpe din billet til, at få en større pik, lige her og nu, og et hjælpemiddel der kan hjælpe dig til at holde en stærk, og forlænget erektion, om det fordi du skal have sex med din partner, eller bare have en spiller alene. Ligesom en penisring kan gøre det.

Penispumper kan give dig en stærke og større penis, der giver dig en bedre seksuel oplevelse, og tilfredsstillende spiller, og jeg vil forklare dig hvorfor og hvordan.

Hvordan virker en penispumpe?

En penispumpe har en lufttæt cylinder, der bliver placeret rundt om skaftet på din penis – Ikke dine testikler, med mindre pumpen er designet til også at tage det med. Inde i skaftet skabes der nu et vakuum, og det forøger din erektion.

Når den lufttætte cylinder bliver placeret over skaftet, og luften pumpes ud, så forøger det blod cirkulationen i vævet, og mere blod betyder bedre erektion. Mens blodet flyder til skaftet, så vil dit penishoved blive forstørret, og svulmelegemerne i selve skaftet vil optage det ekstra blod der strømmer til penis. Det giver en meget stærkere, og bedre erektion for dig.

Når du pumper luften ud af cylinderen, så bliver trykket inde i røret mindre, og det presser igen mere blod til din penis. Du har fuldstændig kontrol over hvor meget der skal pumpes, og trykket du skaber. Du skal dog være opmærksom på, at du følger instruktionerne der følger med pumpen, da du ellers kan skabe permanent vævskade.

Ligesom de fleste ting, så hvis du vil have en bedre erektion, der holder længere end bare en pumpning, så skal du gøre det meget over tid. Vævet i din penis vil tilpasse sig regelmæssigt pumpning, så hvor stor og stærk en erektion du vil have, det afhænger af hvor meget tid du bruger på det.

Du kan altså opnå en her og nu effekt, hvis du bruger den nu, men du kan også opnå en længerevarende effekt, hvis du bliver ved med at bruge den regelmæssigt. Efter at have brugt en pumpe, føler de fleste mænd en forøgelse i tykkelsen af penis, og ikke så meget i længden af den.

Penispumper er generelt sikre at bruge, men du bør følge instruktionerne, og hellere tage korte sessioner til at starte med, og lad være med at overskrid det anbefalede tryk. Derfor anbefales det også, at du køber en penispumpe med trykmåler, så du hele tiden har styr på den del.

Hvorfor bruges penispumper?

Mænd bruger pumper af mange grunde, ikke kun til at gøre deres penis større. Men også fordi, at en penispumpe kan give en blowjob effekt, hos mænd der bare længes efter at mærke suget fra et par varme læber – Men det er der også maskiner til – Se udvalget af Autoblow maskiner her.

En god ide når du skal til at bruge din penispumpe er, at påføre lidt glidecreme rundt omkring basen af røret, det hjælper til at skabe en mere lufttæt forsegling, og du kan faktisk pumpe dit til en orgasme. (Husk altid at brug vandbaseret glidecreme til den slags).

Der er også dem der lider af dysfunktionel erektion, og de kan bruge en penispumpe til at få en god erektion, uden at skulle bruge potenspiller eller andre hjælpemidler for at holde dem. Der er også nogle der har diabetes, eller dårlig blodcirkulation, og det kan også skabe erektionsproblemer, der igen kan afhjælpes ved brug af en penispumpe.

Lige meget hvad, så vil du have glæde af en penispumpe, om det er for at forøge størrelsen og tiden af din erektion, og om det bare er for at dyrke sex, eller tage sig en spiller.

Penispumper kan bruges som en slags forspil. Prøv at brug din pumpe, som et forspil til at din partner giver dig et blowjob. Effekten af blod der bliver pumpet ud i din penis, vil gøre området ekstra følsomt for hver en berøring eller slik.

Vælg den rette penispumpe

Skynd dig ikke ud, og køb den første og bedste penispumpe. En penispumpe bør være rettet mod dine behov, og hvad du regner med at få ud af at bruge den.

Husk

  • Du bør ikke pumpe mere end 15 minutter af gangen
  • Hvis du ser nogle misfarvninger, så stop med at pump
  • Følg manualen og instruktionerne

Se udvalget af penispumper her

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.