Hjem » Guides » Dildo guide for begyndere

Dildo guide for begyndere

Nybegynder Dildo guide

Lang, kort, tyk, tynd, hård eller blød. Der er mange forskellige dildoer på markedet, men hvordan vælger man så den helt rette dildo?
Det ville være så fedt hvis man bare kunne skrive ”Perfekt dildo til mig” i en google søgning, og så få præsenteret et resultat med den helt perfekte dildo. Men desværre er det ikke muligt.

Der findes dildoer i alle tænkelige former, størrelser og materialer. Nogle der roterer, andre med vibration. Der er så mange, at det kan være svært at finde ud af hvilken dildo man skal købe. Tag et kig på vores guide og blive klogere på dit næste dildo køb.

Anal dildoer

Fun Factory ShareAnal dildoer er specielt designet til brug analt. Forskellen på en anal dildo og en dildo til vagina, er at anal dildoerne ofte er smallere i omkreds og er formet til bedre at kunne stimulere nerve enderne – og en mands prostata. Udover dette, så er anal dildoer ofte designet med at have et større svaj, for ekstra sikkerhed.

Start med en:  Fun Factory – Share

Dobbeltdildoer

En dildo med dildo i begge ender. Lyder perfekt ikke? Selvom disse dildoer måske ser skræmmende ud, så er de faktisk utrolig gode – både hvis man er single eller hvis man er par. Som par kan man dele fornøjelsen og nyde på samme tid. Og som single kan man eksperimentere med at dobbel penetration?

Start med en: Double trouble – Dobbelt dildo eller en Fun Factory New Wave dobbelt dildo

Glas dildo:

fifty-shades-drive-me-crazyGlasdildoerne er lavet af solidt glas, og selvom de ser utrolig skrøbelige ud, så snyder udseendet på dem. Faktisk er glas dildoer utrolig holdbar og kan holde til mange ting, de kan også bruges både varmt og koldt, uden frygt for at de går i stykker. En ekstra god ting ved glas dildoer er, at man uden problemer kan tage dem med i badet, og så er de lette at rengøre. Glas dildoer er som glas er – hårdt. Og derfor er de perfekte til stimulering af g-punktet og prostata.

Start med en: Fifty shades of grey glas dildo

Oppustelig dildo

Ja du hørte rigtigt – Man kan også købe oppustelige dildoer. Disse dildoer kan med en tryk på en lille håndpumpe oppustes til at blive større, mange af dem kan blive utrolig store. Så det er muligt at pumpe den op til lige præcist den størrelse du tænder på. Ved at have dildoen oppe i sig mens man pumper, kan man mærke hvordan den vokser, og man kan blive ved med at pumpe til man er helt fyldt ud. Og det at være fuldstændig fyldt ud – er noget mange tænder utrolig meget på.

Start med en: Blow me Up – Oppustelig dildo

Stor dildo / Mega dildo:

all-black-17At kunne sige man kan tage en Mega dildo lyder måske meget frækt, men det at købe en stor dildo er ikke bare noget man skal kaste sig ud i som nybegynder. For De helt store Mega dildoer er kun til trænede og erfarne brugere. Og nogle af de helt store, er nogle man skal træne sig op til at bruge i længere tid.

 

Realistisk dildo

Realistiske dildoer er utrolig populærer, netop fordi de er så realistiske som de er – og ligner en rigtig penis. Men udover at de ligner en rigtig penis, så føles de også næsten som den rigtige vare. Som en rigtig dildo har de alle de rette former, riller m.m. Præcis som en ægte penis. Så er man ude efter følelsen der er tættest på det virkelige, så er en realistisk dildo sagen.

Start med en:  Basix Slim 7 Dong

Dildo med vibrator

lelo-Iris_deep_rose_persDildoer med vibrator er et super valg, da man med at vælge en vibrator dildo, også bevægelsen med oveni. Som gør det til den fuldendte frække oplevelse, med små vibrationer og rotationer. De fleste af dem har flere forskellige niveauer og funktioner.

Start med en Lelo Iris – Dildo Vibrator

God fornøjelse med dit næste dildo køb!

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *