Hjem » Condomeriet.dk – Kondomer via AIDS-Fondet

Condomeriet.dk – Kondomer via AIDS-Fondet

Condomeriet - Kondomshop

Condomeriet er faktisk en butik der ejes, og drives af AIDS-Fondet. I deres online webshop kan du købe kondomer af høj klasse, samt glidecreme, covers til mobil telefoner og andet merchandise fra AIDS-Fondet.

Alle deres varer er selvfølgelig CE-mærkede, og bliver faktisk solgt til en fornuftig pris, selv om det kan gøres meget billigere andre steder. Der er kondomer i lange baner, og der er et kæmpe udvalg, som du selvfølgelig kan mixe alt efter hvad du har behov for.

Alt overskud af Condomeriet.dk går ubeskåret til AIDS-Fondets arbejde, og er med til at forske i både AIDS, hiv, men også en del andre seksuelt overførte sygdomme. Så når du handler her, så støtter du altså et godt formål.

Begge butikker har en uhøjtidlig atmosfære, og drives primært af unge mennesker.

Condomeriet i Odense:

Condomeriet har en fysisk butik i Odense, der ligger:

Jernbanegade 16, stuen
5000 Odense C

Condomeriet i Odense har følgende åbningstider:

Mandag-fredag: 14-17:30
Lørdag: 11-15

Telefon: 2524 8008

Condomeriet i Randers:

Ud over en fysisk butik Odense, så ligger der også en butik i Randers:

Biografgade 3
8900 Randers

Condomeriet i Randers har følgende åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirs-torsdag: 13-17
Fredag: 12-15

Telefon: 4015 0540

Gå til butik >>

Du kan også vælge at se vores store udvalg af kondomer her på siden:

Trustpilot rating:

Alt jeg bestilte kom 2 dage efter

Alt jeg bestilte kom 2 dage efter, kunne ikke være mere tilfreds =) så forstår ikke hvorfor folk er utilfredse

Langtids-levering og måske fup firma

Jeg har bestilt noget og det er nu 8 dage siden og der er stadig ikke dukket noget op. Kigger man i den mail de sendte er der hverken ordrenummer eller noget og der står i mailen at der er en PDF kvittering med i mailen, men når man åbner den er den tom. Tror jeg finder et andet sted næste gang.

hvorfor så utilfreds?

mig og kærsten bestilte hos dem søndag formiddag, allerede der vil jeg sige at deres hjemmeside er nem og overskuelig, bestillingen gik uden problemer og tirsdag modtog jeg pakken 🙂 så hvorfor de andre her inde er så utilfredse ved jeg ikke? men det er da klart der jeg vil handle igen når vi løber tør 😉

Dårlig service og lang leveringstid

Bestilte nogle kondomer mandag. Ringede til dem torsdag da jeg intet havde hørt. I telefonen blev jeg bedt om at slappe af, da jeg spurgte hvordor jeg intet havde hørt. Nu er det fredag og stadig ingenting hørt. Godt råd, hold jer væk fra denne side som er ligeglade med deres kunder. Handler aldrig her igen.

Lang leveringstid

En uges leveringstid kan kun give en middel karakter.

Forsendelsen er vildt ringe

Forsendelsen er i en tynd, tynd kuvert skal næsten ingen til, før der går hul på kuverten. Jeg gør opmærksom på det, da det jo ikke er særlig diskret hvis der er hul på pakken. Iøvrigt gjorde jeg opmærksom på, at mine vare var blevet klemt og lettere ødelagte. Blev pænt fejet af, med et svar. "klag til postdanmark"

nye design

lang tid siden jeg besøgte siden, men det er meget mere overskueligt nu

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!