Spar:
109 DKK
blewit

Blewit Onaniprodukt

Køb produkt 499,00 DKK »

Priserne opdateret 21-Sep-2017 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Blewit Onaniprodukt priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 499,- 29,- 528,-
Spar 80 dkk
Mere info
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 499,- 0,- 499,-
Spar 109 dkk
Mere info
Uniquelady.dk Uniquelady.dk er e-mærket 569,- 39,- 608,- Mere info

Blewit onaniprodukt er et af de mere moderne stykker af slagsen. Den har et flot og unikt design, men ud over det, så kan Blewit hjælpe dig til at vedligholde din sexuelle udholdenhed. Desuden er der lige lavet en undersøgelse, der siger at regelmæssig onani blandt mænd er med til at forebygge prostatakræft.

For tidlig sædadgang er noget mange (især unge) mænd døjer med, og det er heldigvis noget der kan trænes op. Blewit er så naturtro en oplevelse, at det kan hjælpe dig til at holde længere, hvis du bruger den regelmæssigt.

Selve sleevet i dette onaniprodukt er ekstremt blødt, og har en nobret struktur indvendigt der gør at du netop kommer tæt på en “rigtig” oplevelse.

En af de smarte ting i denne masturbator er, at du med et tryk på en knap, kan styre hvor meget vacum der skal være i sleevet. Vakummet gør at du vil føle sleevets inde struktur meget tættere på skaftet.

Til selve Blewit følger der to åbninger med, så du kan skifte mellem hvordan det føles at penetrere den. Et meget stramt, og et knapt så stramt.

Selve formen på hylsteret er udformet, så du får det bedst mulige greb, og det toppen af det er udstyret med et “luftgitter”, der gør at der kommer frisk luft til sleevet, og dermed er det nemmere at holde rent.

Når du er færdig med at bruge Blewit, så skyller du bare sleevet under vandhanen og renser med mild sæbe og lunkent vand.

Yderligere information

Længde 24 cm
Materiale ABS, Medicinsk silikone
Ftalat fri 100%
Farver Turkis