Hjem » Blog » Black Friday 2017 hos flere sexshops – Køb billigt sexlegetøj og lingeri
Black Friday

Black Friday 2017 hos flere sexshops – Køb billigt sexlegetøj og lingeri

Black Friday 2017 står for døren, det er faktisk allerede nu på fredag, den 24. november at det sker. Black Friday er et fænomen der stammer fra USA, hvor alle butikkerne slår dørene op og tilbyder deres kunder nogle rigtigt gode tilbud. Selve dagen falder sammen med den amerikanske Thanks Giving, og er dagen der sparker julesalget i gang i alle butikkerne. Det er dagen hvor priserne går i bund, og man kan gøre en masse gode handler.

Selvom Black Friday faktisk er tiltænkt som de fysiske butikkers udsalg, så er der rigtigt mange online butikker der også hopper med på vognen. Især fordi at online handlens modsvar – Cyber monday, slet ikke er bare halvt så populært herhjemme, eller i USA for den sags skyld. Cyber Monday 2017 falder i øvrigt mandagen efter Black Friday, hvilket i år vil sige, at den falder mandag den 27. november.

Frække Black Friday tilbud 2017

Herhjemme er der rigtigt mange, af de store butikker der er hoppet med på vognen. det er lige fra Bilka, El-Giganten, og så videre. Men heldigvis, så er der også masser af de frække butikker der hopper med på vognen.

Vi har her samlet nogle af de tilbud som der kommer fra de enkelte butikker, så det er nemt og overskueligt for dig at se hvem der er hoppet med på vognen. Især er Sinful.dk og Sexshop.dk kendt for at lange nogle rigtigt gode tilbud over disken på denne dag.

Efterhånden som flere butikker hopper med på bølgen, så bliver listen her opdateret løbende.

Black Friday hos Sinful.dk >> Black Friday hos Sexshop.dk >> Black Friday hos Belugi.dk >> Black Friday hos Erotik.dk >> Black Friday hos Lovejoy.dk >> Black Friday hos Orion-Erotik.dk >> Black Friday hos Sex-kino.dk >> Black Friday hos Sexkanin.dk >>

Danmarks største og bedste BDSM shop hopper også med på bølgen, og giver dig masser af slagkraftige tilbud.

Black Friday hos Uniquelady.dk >>

Se også

Ny samarbejdspartner hos dildo-priser.dk

Jeg havde godt hørt, at der var startet en sexlegetøjsbutik på nettet med navnet www.belugi.dk. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *