Hjem » Blog » Hvad betyder sexlegetøj for jeres parforhold?

Hvad betyder sexlegetøj for jeres parforhold?

Der kan være mange årsager til, hvorfor du, eller I derhjemme, vælger at anskaffe jer et stykke sexlegetøj. Om det så bare er et personligt stykke tilfredsstillende legetøj til din frække singleleg, eller om det er et forsøg på at tilføje noget nyt til jeres sexliv – så tror jeg selv på, at sexlegetøj kun kan gøre legen bedre! 

Er lysten der?

I skal selvfølgelig have lysten til at bringe det ind i jeres sexliv, og være tro over for jer selv og hinanden. Gør aldrig noget som du, eller I, ikke selv har lyst til, men når det så er sagt, har jeg aldrig oplevet nogen fortælle, at de fortrød at have anvendt eller anskaffet sig sexlegetøj.

Hvis du og din partner begge har lyst til at eksperimentere lidt, så er det skam bare at kaste jer ud i det.

Husk at I ikke behøver at gå ud og bruger millioner på sexlegetøj eller anskaffe jer det vildeste og mest kinky. Start i det små og find ud af hvad jeres præferencer er.

Hvad kan det bidrage med?

Ofte når de lyserøde skyer og den værste forelskelse har lagt sig, samt hverdagen trænger på – så har det også en indflydelse på vores sexliv. Det er bestemt ikke fordi at dit sexliv vil dø efterhånden som jeres parforhold holder ved, og det kan stadig være sindssygt godt og tilfredsstillende. Men hvad sexlegetøj kan gøre for jer, er at holde gang i nysgerrigheden og hjælpe jer til at finde hinanden på ny og lære mere om hinanden.

Det kan give jer nogle fantastiske oplevelser, som I måske ikke får ellers. Så sexlegetøj er bestemt ikke en ting, I skal anskaffe jer, hvis jeres sexliv simpelthen ikke fungerer, det er der ofte andre årsager til. Jo, sexlegetøj kan muligvis forbedre jeres sexliv, men se det ikke som en redning men mere som en ekstra lækker tilføjelse.

Selv har jeg og min kæreste virkelig god sex normalt, helt uden sexlegetøj, og andet. Men engang imellem nyder vi at tage lidt af det frem, for eksempel en lækker vibrator eller lidt reb. Det giver lige denne omgang lidt ekstra krydderi, hvis vi lige er i humør til det. Så vær ikke bange for at det ej heller skal overtage jeres sexliv, men se det som en ekstra tilføjelse til en lidt speciel aften.

Much Love

Miss Vanilla, blogger hos Missgrey.dk

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *