Bedste magic Wand

Bedste Magic wand – Stor test af de frække wands

Der vil altid være diskussioner om, hvilke Magic Wand der er den ubestridte bedste, til at give fuld nydelse for alle pengene – Vi har her samlet en test af magic wands. Vi giver her vores bud på, hvilke magic wand der er den bedste anno 2023. For dem af jer, der ikke kender “The Magic Wand”, så startede det med at Hitachi udsendte en uskyldig massage stav, til at massere skuldre, nakke og ryg med. Dette gjorde de helt tilbage i 1968, så det er altså ved at være en gammel nyhed.

Men der gik ikke længe, før den amerikanske sexolog Betty Dodson slog et slag for, at den Magiske Wand, også sagtens kunne bruges til andet end ømme rygmuskler. Den lange slanke krop på vibratoren, gjorde den god at holde under onani. Dets store brede hoved, der vibrerede med kraftige, hurtige vibrationer, var ideel til klitoris massage. Den har været på markedet længe i USA, men den er aldrig blevet godkendt herhjemme (det elektriske i staven er ikke SE godkendt). Efter et afsnit af Sex and the City 2002, meldte alle butikker om udsolgt af staven i USA, da de simpelt hen var blevet revet ned fra hylderne.

I 2013 besluttede Hitachi at stoppe produktionen af The Magic Wand, da de ikke ville associeres med sexlegetøj. Heldigvis var der andre der havde lugtet lunten, og Magic Wands er nu en sikker del af enhver ny kollektion af sexlegetøj. De eneste der ikke har fået øjnene op for det er tyske Fun Factory. Men LELO har deres LELO Smart Wand, Fifty Shades har deres Holy Cow.

Men lad os komme igang – Vi har fået fingrene i en bunke af lækre wands.

LELO Smart Wand Large

LELO Smart WandYderst stilfuld wand fra svenske LELO. Vi er vilde med dets design, og den er virkelig flot at se på. Den er lavet af en lækker silikone i yderst høj kvalitet, og vibrationerne kan styres med noget LELO kalder Sense Touch. Det vil sige, at jo hårdere du presser hovedet mod din klitoris, jo mere vibrerer den. Det vil sige, det er yderst nemt at styre hastigheden på den, og du skal ikke lige med et fjerne den, for at finde knappen til at skrue op for styrken.

Desuden er den trådløs, hvilket altså alt andet lige er et plus i soveværelset, og det endda uden at LELO, har skruet ned for vibrationerne i forhold til andre wands.

Så selv om denne wand efterhånden har et par år på bagen, så er denne altså et rimeligt godt bud på en god wand anno 2017.

 • Stilfuldt design
 • God kvalitet
 • Sense Touch
 • Kraftige vibrationer
 • Trådløs

Vi er vilde med designet.

Køb LELO Smart Wand her >>

 

Fairy Exceed Magic Wand

Fairy Black Exceed Magic WandDenne wand vinder på vibrationer, ingen tvivl om det. Dette er anden generation af Fairy’s magic wand, og de har altså her formået, at få skruet op for vibrationerne, uden at staven bliver varm efter brug igennem længere tid.

Desuden har de lært at tidligere fejltagelser, og lavet ledningen på denne wand hele 2.5 meter lang, hvilket vil sige at du ikke burde få problemer med at den kan nå. Selv ikke op i sengen, eller hvor du nu ynder at bruge wanden. Materialet er ligesom LELO’s wand, holdt i gode materialer, og farverne er holdt i sort og hvid.

 • Meget kraftige vibrationer
 • Ekstra lang ledning
 • Køling indbygget

Køb Fairy Exceed Black her >>

Doxy Die Cast – Magic Wand

Doxy Die Cast En af de mest kraftige vibratorer på markedet er fra Doxy. Denne Die Cast er ingen undtagelse, og hvis du er til kraftige vibrationer, så er denne wand ikke til at komme uden om.

Selve designet ladet meget tilbage at ønske, det er altså ikke lavet med samme kærlighed som LELO’s produkter, men en ting er hvordan det ser ud, noget andet er hvordan det virker. Der er slet ingen tvivl om, at denne wand yder det der skal til for at du kan få en masse gode stunder.

Betjeningen er dog heldigvis nem, også selv om du er travlt optaget med noget andet.

 • Lidt råt look
 • Meget kraftige vibrationer
 • Dybe vibrationer

Køb Doxy Die Cast her >>

Fifty Shades of Grey – Holy Cow

Bedste Magic wand - Holy CowNår vi snakkes sexlegetøj, så kommer vi næsten ikke udenom Fifty Shades of Grey kollektionen, som bare bliver ved med at smide flot, stilfuldt og ikke mindst funktionelt legetøj ud på hylderne.

Deres Magic Wand kalder de holy cow, med tanke på hvad de fleste kvinder tænker når den rammer deres klitoris. Selve wanden er yderst stilfuld, og ren i dets design, og dets matte sorte look, med sølv og Fifty Shades logoet indgraveret i skaftet gør at man ikke bliver træt af at se på den.

Selve vibratoren er trådløs, hvilket altså er en fordel i soveværelset, men vibrationerne er stadig ikke til at tage fejl af.

 • Yderst flot design
 • Lidt råt look
 • Kraftige vibrationer
 • Trådløs

Køb Fifty Shades Wand – Holy Cow her >>

Disse magic wands er dem vi anbefaler at holde øje med, og som vi mener bliver blandt topsælgerne i 2023, med mindre der kommer andre og helt nye på markedet.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.