Bedste kondomer

De bedste kondomer – Er lille guide til hvordan du finder dem

Hvad er det lige der gør, at et kondom er bedre end et andet? Det kigger vi på i denne lille guide. En ting er sikkert, det er dumt at spare på dine kondomer, for du går glip af en ellers dejlig oplevelse.

Men et af de spørgsmål der oftest bliver stillet er, om nu også de dyrere kondomer er bedre end de billigere. Et ganske udemærket spørgsmål, når man kigger på hvor stor forskel der er på priserne.

Men for at besvare det spørgsmål bedst muligt, så bør vi definere hvad der er at kigge på. For de kondomer der sælges på det danske marked, de er alle testet for styrke og holdbarhed, så der er ingen forskel i sikkerheden af kondomerne ud over ganske få marginaler.

Alle kondomer der sælges i Europa skal være CE-mærket, et mærke der sikre din sikkerhed som forbruger, så hvis ikke de kondomer du har liggende derhjemme er CE-mærket, så skynd dig at smid dem ud. CE-mærkede kondomer skal nemlig igennem en række test, og er underlagt en skrap kvalitetskontrol.

En af de ting der kan være forskel på, det er pasformen af kondomet. Tænk på, at hvis du købte et par sko der ikke passede 100%, så ville de genere dig når du gik. Det er det samme med kondomer, der kan være stor forskel på selve formen af kondomet, og her er det svært at sige hvilke der bedst, da det jo afhænger af formen, størrelsen, krumningen og mange andre ting der er unikke for lige netop din penis.

Andre ting du skal være opmærksom på ved de billigere kondomer, er den glidecreme der typisk er påført kondomet. Her kan der også være stor forskel på hvordan det føles, og hvor længe glidecremen holder i brug.

Forbruger rådet tænk lavede en test af kondomer, og deres konklusioner var følgende:

  1. Kondomer der er billigere, der er der typisk sparet på indpakningen. Det kan gøre det sværere at åbne pakken, hvilket ikke er det du har lyst til at fumle med når du først er igang.
  2. Der kan være en svag duft af aroma stoffer, på trods af at der ikke er oplyst noget tilsætningsstoffer på pakkerne.
  3. Materialet kan være mere groft i det, og er dermed ikke så behageligt som de ultra tynde kondomer der sidder helt tæt.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af kondomer i flere forskellige typer:

  • Bedøvende kondomer. Hvilket er kondomer der indeholder en lille smule bedøvende creme. Det gør at fyren ikke kommer så hurtigt, og dermed kan i nyde hinanden i længere tid.
  • Latexfri kondomer. Dette er kondomer der er lavet uden brug af latex. Dette er godt hvis du ikke kan tåle latex, som der er flere og flere der ikke kan.
  • Tynde kondomer. Disse kondomer er ultra tynde, prisen på dem er oftest lidt dyrere, da de jo skal kunne holde til det samme, bare uden at tilføje ekstra tykkelse. Til gengæld er de næsten ikke til at mærke når først de sidder på.
  • Kondomer med smag. Syntes du at kondomer kan være noget af en usexet mundfuld, så prøv disse kondomer med smag. Her kan du få dem med næsten enhver smag du kan tænke på.

Så hvis man skal opsummere hvad der gør et godt kondom, så er det lugten, glidecremen, tykkelsen, materialet og selve pasformen der kan gøre forskellen. Til gengæld kan du også være sikker på, at hvis du får et kondom der passer 100%, så mærker du det ikke under din hyggestund, hvilket vel også var hvad du ville opnå.

 

 

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.