1

Baseks Bækkenbundskuger Dobbelt

Køb produkt 99,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Er du en af de mange tusinder af kvinder, der til tider døjer med inkontinens og et sexliv, der ikke ligefrem får ens verden til at skælve? Så er det meget muligt, at du kunne få glæde af et sæt bækkenbundskugler. De benyttes til at træne sin bækkenbund, hvilket kan lede til et bedre sexliv med mere nydelse og følsomhed.

Prøv Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt, der vil kunne styrke din muskulatur i underlivet og forhindrer at du kommer til at døje med inkontinens. Men det er ikke alt, for du vil også opleve hvordan din sexliv forbedres, efterhånden som muskulaturen styrkes og din følsomhed øges i skeden. Tag ikke blot vores ord for det, men spørg enhver læge, gynækolog og jordemoder. De vil alle sige, at kvinder i alle aldre vil kunne få glæde af at træne deres bækkenbund.

De lækre bækkenbundskugler fra Baseks er ikke bare som alle andre, men har en indre kugle, der bevæger sig rundt i takt med din krops bevægelser. Dette øger effektiviteten af din træning og giver dig bedre resultater på længere sigt. Få den optimale træning, så du og din partner kan få mere glæde af dit underliv.

Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt har en lang snor, der sikrer at du nemt og enkelt kan få kuglerne ud igen, når du er færdig med at træne. De er fremstillet af medicinsk silikone, der gør dem til et lækkert og hygiejnisk valg, og de er naturligvis helt fri for ftalater, så man skal ikke frygte allergier og dets lige. Med en vægt på 60g vil man få et sæt bækkenbundskugler, der egner sig specielt godt til nybegyndere, der skal starte forsigtigt.

Så hvis du skal i gang med at træne din bækkenbund for første gang, så vælg et sæt Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt, og du vil snart kunne opleve fremragende resultater.

Baseks Bækkenbundskuger Dobbelt priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket99,00 DKK 29,00 DKK128,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeSilikone
Ftalat fri100%
Diameter i cm2,7 cm
Vægt60 g