Spar:
215 DKK
Autoblow 2 - Onanimaskine til mænd

Autoblow 2 – Onaniprodukt – Testvinder

Autoblow 2 er en uovertruffen blowjob maskine til den krævenede mand. Mærk effekten af denne maskine, når den nærmest suger din tom.

Køb produkt 880,00 DKK »

Priserne opdateret 24-Nov-2017 12:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Autoblow 2 - Onanimaskine priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 799,- 0,- 880,-
Spar 215 dkk
Mere info
Uniquelady.dk 1.095,- 0,- 1.095,- Mere info

Autoblow 2 er en helt nyskabelse indenfor onaniprodukter til mænd. Her er der tale om en ægte oplevelse af et blowjob, og Autoblow 2 siger aldrig nej. Selve maskinen passer til alle størrelser af penis, men det sleeve det sidder indeni – Det fås i tre forskellige størrelser.

  • Sleeve A har en indvendig diameter på 2,7-3,5 cm
  • Sleeve B har en indvendig diameter på 3,5-4.5 cm
  • Sleeve C har en indvendig diameter på 4,5 -5,6 cm

Selve sleevet er lavet i en super blødt og realistisk type materiale, der føles varmt, og blødt.

Mærk hvordan du bliver masseret i hele skaftets længde, og læn dig bare tilbage og nyd. Dette er helt klart et produkt i den bedre ende, du bliver med garanti ikke skuffet. Du skal ikke engang selv lave andet, end bare holde Autoblow ned over din penis, så klarer den resten.

Inde i selve maskinen er der en række “ringe”, der kører op og ned langs skaftet, og dermed skaber det et tryk og et sug der føles ligesom et blowjob. Det eneste det kræver, det er en god glidecreme, da det ellers kan føles ret stramt.

Du kan også selv vælge, med hvilke intensitet du vil have udført dit blowjob med. I bunden af Autoblow 2, er der en mulighed for at indstille om den skal køre med rolige, blide bevægelser, eller om der skal fuld knald på. Det er helt op til dig at bestemme.

Så er du til gode, dybe blowjobs, så snyd ikke dig selv for en oplevelse med Autoblow 2. Den kører bare du husker strømmen. Den er i øvrigt blevet testet af Ekstra Bladet, og deres sexekspert elskede den.

Selv om den kan se lidt uhandy ud, så fortvivl ikke. Den er faktisk mere handy og nemmere både at betjene, og holde end den ser ud.

Du behøver heller ikke bekymre dig om batterier, for Autoblow kører på strøm, så det er bare i med stikket, og så læn dig tilbage og nyd det.

Sleevet er lige til at tage ud og vaske og rengøre med varmt vand og mild sæbe, efter rengøring sætter du det bare tilbage i maskinen.

Det er muligt at købe nye sleeves til maskinen, hvis du får købt et sleeve der ikke er i den rigtige størrelse.

Yderligere information

Farver Hudfarvet
Prisvinder Ja
Glidecreme Der anbefales en vandbaseret glidecreme til dette produkt.