Hjem » dating-sider » Auktionsdate – En ærlig vurdering

Auktionsdate – En ærlig vurdering

Auktionsdate er helt anden type af dating site end den typiske dating side. Her opretter du ikke bare en profil, og så søger en partner at skrive sammen med, som ellers er kotume på en normal dating side.

Hele konceptet på auktionsdate er, at du kan sætte dig selv på auktion, og andre kan så byde ind. Den der betaler højst for at få en date med dig, de vinder auktionen, og dermed retten til at invitere dig ud.

Som hos stort set alle andre dating sider, så er det 100% gratis at tilmelde sig, men en gratis profil er meget begrænset i de ting den kan gøre.

Det koster 179 for en måneds medlemsskab.

Opret profil »

Hvis du nu sidder og tænker på, at dette bare er en avanceret form for escort, så vil vi ikke argumentere imod dig. Dog skal du være opmærksom på, at det er ikke sex du køber af pigerne som udgangspunkt. Det er en date.

I følge auktionsdate selv, så har de 10.000 gennemførte auktioner, og over 70.000 brugere. I skrivende stund (28.8.2016) er der 30+ aktive auktioner. Så der sker altså lidt på siden. Alderen på udbyderne (som alle er kvinder) ligger mellem 20 år, og op til 50+ år.

Alt kontakt mellem byder og udbydere forgår på mail. Når en auktion er slut modtager udbyderen af auktionen et maks bud samt et link til vinderens profil billede.auktionsdate

 

Opret profil » [taq_review]

Har du prøvet auktionsdate, så giv en kommentar nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *