1

Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug

Køb produkt 229,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hvis man ønsker at eksperimentere i sit sexliv, kan anal leg være en god begyndelse. For mange kan dette umiddelbart virke skræmmende eller grænseoverskridende, men det er nemt at få gode oplevelser, hvis man har det rette legetøj, som passer til ens erfaringsniveau. Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug én af de buttplugs på markedet, som både begyndere og mere erfarne kan have have stor glæde af, og det gøre denne buttplug til en god investering, hvis du vil have et stykke sexlegetøj, som du kan have glæde af længe.

Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug har en diameter på 3,2 centimer på sit bredeste sted, og den kan derfor også bruges af begyndere. Det er dog vigtigt at tage sig god tid og bruge glidecreme. Hvis der er smerter eller ubehag, er det vigtigt at holde en lille pause. I første omgang kan Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug bruges uden at tænde vibrationerne, så man blot skal vænne sig til fornemmelsen. Senere hen vil vibrationerne dog bidrage til at gøre oplevelsen endnu mere nydelsesfuld, hvilket gør Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug til en særdeles alsidig buttplug.

Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug er en fantastisk buttplug, som har et ufatteligt bredt spektrum af vibrationsstyrker. Disse styres ved hjælp af en drejeknap, som kan løbende kan indstilles. Dette gør det nemt at kontrollere oplevelsen, så dig eller din partner får den optimale oplevelse ved brug af buttpluggen. Mange begyndere vil måske foretrække vibrationerne i den mildere end af skalaen, men der er også rig mulighed for at presse grænserne med hensyn til nydelse.

Du bør bruge glidecreme, når du bruger Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug. Husk på, at du også kan sammenligne priserne på glidecreme hos forskellige forhandlere her hos Dildopriser. På den måde er du sikker på at få de bedste produkter til de bedste priser.

Anal Fantasy Collection Vibrating Perfect Plug priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket246,75 DKK 0,00 DKK246,75 DKK
Spar 12 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket229,00 DKK 29,00 DKK258,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeSilikone
Ftalat fri100%
Vibrationshastigheder100
Batteritype1 x AAA
Længde12,3