Hjem » Alor.dk – erotisk sexshop

Alor.dk – erotisk sexshop

Alor.dk - Erotisk sexshopWebshoppen Alor.dk, er en ny erotisk sexshop, med salg af diverse former for sexlegetøj. Der er lidt for enhver smag – det uanset om man er mand, kvinde eller er på udkig efter noget til at pifte parforholdet op med.

Udvalget er bredt og varierende med hensyn til kvalitet og pris, og det er altså muligt at købe nogle lækkerier uanset størrelsen af dit budget. Der er både nogle meget studievenlige priser, og så er der designervarerne i den anden ende af skalaen.

Sitet er præget af rene linjer, diskrete farver og elegance, hvilket giver et godt overblik og gør shoppingen ligetil samt en fornøjelse. Elegance er desuden et af nøgleordene til beskrivelse af shoppens mange produkter, som i stor stil er fremstillet i flotte designs, så de slet ikke ligner sexlegetøj, men snarere noget man ville have stående fremme på hylden.

Shoppen blev startet op af to unge iværksættere fra henholdsvis Århus og Falster, men blev i 2014 solgt videre til de nuværende ejere.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Augustenborggade 15 ST TV
  • 8000 Aarhus
  • Tlf. 6172 6161
  • Mail [email protected]

 Trustpilot rating:

Super webshop!

Svært at finde noget at være utilfreds over - en glad og tilfreds kunde ! Sidst jeg købte var der en mangel og det blev også løst på en fin måde 🙂 Hurtig levering, tøjet passede som beskrevet og i pakken lå der en ekstra overraskelse. Nu mangler jeg bare at hører nærmere om en varer jeg har bestilt men ret så sikker på der er STYR på de små grønne pakker 😉 MÅSKE er de allerede på vej !!

Fantastisk hurtig service og hurtig…

Fantastisk hurtig service og hurtig levering

Nemt og overskueligt at bestille på…

Nemt og overskueligt at bestille på hjemmesiden. Jeg bestilte, fik en mail hvori der stod at der ville gå 3-4 hverdage, men fik allerede min pakke dagen efter. Kan varmt anbefale denne side til andre.

Der blev leveret hurtigt

Der blev leveret hurtigt, og alt var fuldt tilfreds stillende.

Fik god kundeservice over mail

Fik god kundeservice over mail, og vare leveret dagen efter. Kan kun anbefale Alor

Dejlig oplevelse

Et super sted at handler med hurtig levering og passende priser på vare

Fint hjemmeside

Fint hjemmeside, men et af produkterne som jeg bestilte viste sig at være udsolgt, der valgte de at annullere produktet, det havde været skønt hvis de havde fundet et produkt der erstattede det og sendt det istedet for

Fantastisk julekalender og service.

Både kæresten og jeg vandt en ting hver i deres fantastiske julekalender. Præmierne må siges ikke bare, at være skrammel fra den bagerste hylde, som ikke er til at sælge, men rent faktisk gode og brugbare produkter. Samlet for de to præmier løber det op i 600 kr. Det synes jeg er flot af virksomhed af denne størrelse. Tak for hurtig forsendelse, service og en spændende julekalender!

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

Mig og konen har handelt en del gange …

Mig og konen har handelt en del gange hos Alor.dk vi har kun godt at sige, vi har en enkelt gang modtaget et defekt produkt men det blev ombyttet uden problemer.

Undgå firmaet - de er stærkt utroværdige

Bestilte en vare ult. sep. Fik et par dage efter en mail, hvor jeg blev tilbudt samme vare blot i en anden farve. Hvis jeg fastholdt den oprindelige farve, ville der gå “nogle dage” inden de havde varen hjemme. 14 dage senere rykkede jeg for varen, da jeg kunne se de stadig tilbød den på hjemmesiden med 3-5 dages leveringstid. Der er nu gået over to uger yderligere uden jeg har hørt fra Alor. Dvs. der er gået en måned fra mailen med tilbuddet om en anden farve til nu hvor jeg intet har hørt fra firmaet - trods min rykker. Firmaet fremstår utroværdigt og annoncerer med varer, som de ikke leverer - og de svarer ikke på en rykker. Gå LANGT uden om ALOR.DK og køb varen et andet sted!

Dårlig kundeservice

Jeg vandt en konkurrence via facebooksiden. Her kunne man vinde et sæt lingerie til sig selv og et til en veninde. Da jeg modtog pakken var der dog kun 1 sæt i. Jeg har siden den 6. august skrevet til dem 5 gange via messenger for at få kontakt, men de har aldrig svaret. Her til aften forsøger jeg så igen, og nu er jeg blokeret. Det er godt nok ekstrem dårlig kundeservice!Opdateret 17/09-2017 15:49 I vores lange kommunikation på messenger har I aldrig skrevet at jeg skulle nævne veninden hverken ved navn eller adresse. Det eneste i skriver ang. veninden er, at jeg gerne må invitere hende ind i facebookgruppen. Jeg har alt vores kommunikation gemt, så prøv gerne at komme med en ny forklaring. Tak.

Jeg måtte ombytte et defekt produkt og …

Jeg måtte ombytte et defekt produkt og her oplevede jeg simpelthen den bedste service fra alor.dk. Problemet hørte under reklamation og efter at have skrevet lidt frem om og tilbage om problemet, fik jeg en mail med et label, så jeg kunne sende produktet til dem. Jeg sendte produktet tilbage mandag (de betale fragtomkostninger) og modtog allerede fredag det nye produkt.

super kundeservice

Bestilte nogle ting der ikke kom til tiden, men efter at have snakket med kundeservice (som er flinke) fik jeg at vide at der var sket en menneskelig fejl Når alt kommer til alt så sker den slags og alor var super flinke og har modtaget mine ting og derfor har jeg ændret min anmeldelse og vil helt sikkert handle der igen

Super lækkert site og alt spiller

Super hurtig levering, lækre kvalitets produkter, og den bedste kundeservice. Der er aldrig problemer med at returnere varer eller andet. God tryghed.

Suveræn kundeservice, hurtig levering.

I forbindelse med manglende trackingnummer på en bestilt vare fra et firma, jeg fik oplyst af tidligere ejer var overtaget med kort varsel af Alor.dk, henvendte jeg mig til kundeservice hos Alor.dk telefonisk, og over email.Hende jeg talte med var venlig og konsekvent. Jeg fik al den opmærksomhed omkring leveringen af varen jeg havde manglet det andet sted. Jeg fik nu et trackingnummer, og kunne se at varen som lovet ville ankomme næste dag, hvilket den også gjorde, og med en stor tak til jer!Det viste sig at varen fra det andet firma aldrig ville være kommet frem til mig hvis ikke det var for Alor.dk's ansvarsfølelse overfor mig som deres netop overtagede kunde.Der var dog ikke nogen faktura, eller retur label med i pakken, hvilket jeg håber at i får rettet fremover da det gør det meget lettere for enhver kunde, og for jer selv at ombytte evt. defekte eller uønskede varer. Held og lykke med integreringen af den nye netbutik i jeres egen!

Kedelig og bøvlet oplevelse

Kedelig og bøvlet oplevelse. Nem betaling. Modtager 6 mails inden pakken kan hentes - i den andensidste mail får jeg oplyst noget om varer fra et fjernlager (havde bestilt 3 varer ialt) - der vil komme 2-5 dage senere. Der nævnes ikke noget om hvilke varer det drejer sig om ... jeg modtager pakke med 2 af varerne. Intet papir med faktura / restordre oplysninger / returseddel eller returlabel med .....så aner stadig ikke noget om den manglende vare ??? Skrev mail ang dette - ikke hørt fra dem ... og har heller ikke set noget til den sidste vare. Men nu er jeg så vred at jeg kun ønsker at sende de 2 varer retur jeg fik - og de kan selv betale fragt !!! Gad vide om jeg får mine penge retur ? Første og sidste gang jeg handler der!!!!

Helt udemærket webshop.

Ser lidt "shady" ud, har nogle stavefejl i produktnavnene og meget få anmeldelser på produkterne. MEN! Prompte levering, nem kontakt med kundeservice og diskret indpakning. Så hvis du kan se hen over lidt skønhedsfejl, er det en meget billig webshop, der kan anbefales uden videre forbehold.

Bestilte et par ting og de kom også …

Bestilte et par ting og de kom også inden for rimelig tid. Men jeg har fået en forkert vare, og jeg prøver så at kontakte Alor.dk via deres kontakt formular. Venter en uge intet sker jeg kontakter dem så igen ved direkte mail, dette er nu også en uge siden og har intet hørt. I mellemtiden, overtager en ny ejer virksomheden. Den nye ejer løser opgaven ret hurtigt, og jeg får den bestilte vare. Og den nye ejer skal ikke klandres for den dårlig betjening af tidligere ejer, derfor fem stjerner for super betjening, og takker for bonus gaven. 🙂

God kundeservice

Modtag min ordre hurtigt, men havde fejlvurderet størrelsen på en dildo - den var simpelthen for stor. Ville derfor gerne bytte og kontaktede kundeservice, hvor jeg fik gode instrukser omkring returnering og et tilgodebevis. Super service.

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *