Hjem » Alor.dk – erotisk sexshop

Alor.dk – erotisk sexshop

Alor.dk - Erotisk sexshopWebshoppen Alor.dk, er en ny erotisk sexshop, med salg af diverse former for sexlegetøj. Der er lidt for enhver smag – det uanset om man er mand, kvinde eller er på udkig efter noget til at pifte parforholdet op med.

Udvalget er bredt og varierende med hensyn til kvalitet og pris, og det er altså muligt at købe nogle lækkerier uanset størrelsen af dit budget. Der er både nogle meget studievenlige priser, og så er der designervarerne i den anden ende af skalaen.

Sitet er præget af rene linjer, diskrete farver og elegance, hvilket giver et godt overblik og gør shoppingen ligetil samt en fornøjelse. Elegance er desuden et af nøgleordene til beskrivelse af shoppens mange produkter, som i stor stil er fremstillet i flotte designs, så de slet ikke ligner sexlegetøj, men snarere noget man ville have stående fremme på hylden.

Shoppen blev startet op af to unge iværksættere fra henholdsvis Århus og Falster, men blev i 2014 solgt videre til de nuværende ejere.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Augustenborggade 15 ST TV
  • 8000 Aarhus
  • Tlf. 6172 6161
  • Mail [email protected]

 Trustpilot rating:

Gode varer/

Eneste egentlige issue var, at mails fra Alor var havnet i spam filter. derfr gik der dage, inden jeg fandt dem. Et par varer var i restordre, men jeg fik varerne. Der 4 stjerner skyldes, at man ikke kunne komme igennem telefonisk, samt at hjemmesidens kontakt formular ikke virkede. jeg vil gerne handle hos Alor igen.

Forkerte varer tilsendt

Opdatering: Fik opkald fra dem og de lovede at sende varen så jeg har dem imorgen. Opdatering 2: Har nu fået super service og fået ombyttet varerne. Alor.dk kan varmt anbefales (efter lidt start vanskeligheder 😉 ) Har købt nogen varer på denne side, meget hurtig levering Men...... Slet ikke de varer der er bestilt, virker som om at pakken skulle have været til en anden. Følgesedlen i pakken var dog rigtig, hvilket undrer mig. Umulige at ringe til og de svarer ikke på mails

Komplet umulige at komme i kontakt med.

Komplet umulige at komme i kontakt med. Jeg har både ringet 2 gange og sendt email 2 gange, endda til 2 forskellige email adresser. Totalt uden respons fra deres kundeservice.

God service hele vejen 👍🏻👍🏻👍🏻

God service hele vejen 👍🏻👍🏻👍🏻

Perfekt og hurtig levering

Perfekt og hurtig levering, hurtig og brugbart svar fra kundeservice.

god kundeservice

God hjemmeside med et stort udvalg af produkter og god kundeservice

Alt godt!

Alt godt! Ingen problemer.

skod service ved fejl fra deres side.

bestilte to ting i to forskellige farver, gul og hvid, og modtager så varen i gul og grøn? det altså ikke fordi grøn og hvid er farver man nemt tager fejl af syntes jeg. ydermere er det oplyste nummer ikke muligt at ringe til, telefon ringer op, men der er ingen opkalds tone eller lignende, og efter nogle sekunder afslutter den faktisk opkaldet uden at sige noget overhovedet. syntes det super dårlig service, så nu har jeg sendt mail, med dokumentation for hvad jeg har bestilt, og hvad jeg så har modtaget. om ikke andet er fragten ok hurtigt. opdatering 3.12.2018 modtog efter aftale en anden vare da de ikke kunne levere den ene af de to bestilte farver. dog træls at man bliver vist billede af en vare som skal erstatte den fejl de laver, for så at modtage noget der så ikke er det man godkendte som erstatning, og det er ikke fordi man har nemt ved at tage fejl, da det jeg blev sendt billede af på ingen måder ligner det jeg så har modtaget! skrev en mail søndag og sendte endda en mere i dag, da der tidligere i følge dem har været problemer med at nogle mails ikke kom frem. men de har nu valgt at ignorer begge mails jeg har sendt. de formår åbenbart ikke at levere hvad de selv stiller som erstatning for en fejl de laver. orker ikke at skulle bruge mere energi på dem. håber alle bliver væk der fra. SÅ HOLD JER FRA at handle hos DEM!

Varen blev leveret hurtigt og uden…

Varen blev leveret hurtigt og uden komplikationer.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God oplevelse

Varen kom inden for 2 dage som lovet.

Varen kom inden for 2 dage som lovet.

....

........,,,,,,

Super nem bestilling og meget hurtig…

Super nem bestilling og meget hurtig levering. Fik varerne 2 dage efter bestilling.

Hurtig levering

Hurtig levering, nem hjemmeside, god service

jeg har stadig ikke modtaget det…

jeg har stadig ikke modtaget det bestelte. for ringe.

fint fint og godt

fint fint og godt

Fint service og overskuelig hjemmeside…

Fint service og overskuelig hjemmeside - vi ses helt sikkert igen Tingene kommer lynhurtigt 1-2 dage og er der spørgsmål til bestillingen er de hurtige til at svare på mail..

Fik ikke en mail om ordre var modtaget

Fik ikke en mail om ordre var modtaget. Alt fungerede dog alligevel hurtig levering

ting kommer til tiden

ting kommer til tiden

mine vare er ikke kommet ennu

mine vare er ikke kommet ennu, har fået en meddelse om at der er fejl i deres lagersystem

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *