A til H

På denne side kan du finde en alfabetisk oversigt over sexlegetøj, kategorier og artikler her på Dildo-Priser.dk

Her går vi alfabetisk til værks og på denne side kan du læse alt fra A til H.

Artikler med A

Anal dildo – En anal dildo er til dig eller jer, der elsker lege de anale sexlege. Der er en del forskellige modeller og typer, og hvis det ikke nødvendigvis er den første anal dildo, der præcist gør arbejdet for dig, så prøv en anden model eller størrelse af anal dildo. Du kan finde oversigten over anal dildoer ved at klikke på indledende link.

Analkugler – Nogle kalder også analkugler for analkæder. Disse er har på mange måder lighedstræk med en anal dildo, men de her analkugler fungerer på en lidt anden måde, og når du trækker disse analkugler ud giver de en stor nydelse. Du kan finde oversigten over analkugler her, og det er et rigtigt spændende sexlegetøj for dig, der elsker analsex.

Anal plug – Ja det er mange der kalder et anal plug for et buttplug, og der er vel ikke mest et spørgsmål om smag og behag hvad man kalder det, men her kan du i hvert fald finde et rigtig populært sexlegetøj. Find din nye anal plug lige her og få noget nyt og spændende ind i dit sexliv.

Autoblow – Autoblow  er et onaniprodukt, og det er naturligvis den nye og forbedrede version af Autoblow. Autoblow 2 simulerer et blowjob, og Autoblow 2 skulle efter sigende aldrig have sagt nej til et blowjob, så den er ikke bare nyttig for singler men også når partneren ikke lige har samme planer som dig. Videre så er Autoblow 2 kåret som vinder i tests.

Artikler med B

Benspreder – Hvis du har set Fifty Shades of Grey, så har du nok en ide om hvad en benspreder er, men her kan du læse guiden til hvordan du bruger en benspreder.

Bondage – Her kan du finde alt muligt spændende udstyr til bondage uanset om du er til den hardcore bondage eller til lidt blidere bondage lege med lidt dominans rollespil i sexlivet.

Brystklemmer – Er du vild med BDSM så tag lige et kig på de her brystklemmer. Brystklemmer kan give en let smerte, der er enorm fræk, og kan gøre din sexleg endnu mere fantastisk. Find udvalget af brystklemmer her.

Bundløse trusser – Mums der er ikke noget så sexet som en kvinde med bundløse trusser. Nogle kalder også bundløse trusser for ouverte trusser, og her åbner der sig muligheden for sexlege uden at trusserne skal af eller nysgerrige fingre skal rode akavet rundt. Bundløse trusser er ekstremt frækt lingeri, og du kan se det store udvalg af bundløse trusser her.

Buttplug – Et buttplug er et sexlegetøj, der føres ind i anus og giver seksuel nydelse. Der findes i dag mange forskellige typer af et buttplug og du kan få buttplugs, der vibrerer, når du selv bruger mobilen eller måske frækkere, når din partner sætter den igang. Der findes også en række ikke elektriske buttplugs, og fælles for de her forskellige typer buttplugs er at de giver en stor erotisk nydelse.

Bækkenbundskugler – Har du lyst til at få strammet lidt op, så kan bækkenbundskugler være en god løsning for dig. For mange er bækkenbundskugler et genoptræningsredskab, men hvis du bruger en lille vibrator også, så får bækkenbundskugler en helt anden funktion og de kendes også som elskovskugler. Det er da en smuk lille detalje.

Artikler med C

Catsuit – En af de frække kostumer, der kan få enhver mand ud af stolen er et catsuit. Der findes efterhånden mange varianter af catsuit kostumet, men nogle af de klassiske er latex eller lak. I dag kan du dog finde rigtig mange varianter af catsuit, og hvilken en der er frækkest, det er nok katten i dig, der skal afgøre det. Her får du i hvert fald et dejligt stort udvalg af catsuits.

Clone a Willy – skal du lave en kopi af din egen eller din mands penis. Ja så er Clone a Willy svaret. Denne opfindelse er ikke mindre en genial, og Clone a Willy har været en succes i de fleste forhold hvor manden og kvinden ofte er adskilt eller en gang i mellem er adskilt i længere perioder af gangen. Med Clone a Willy så kan du have sex med din elskede uden han er til stede, og ja det er naturligvis ikke helt det samme, men det er da nu og en gang en god erstatning. Tak til Clone a Willy for at have reddet mange langdistance forhold!

Corsage – Så er vi ovre i det frække lingeri. Her kan du finde smukke og tiltrækkende corsager og korsetter. Så hvis der skal varmes lidt op, så er der ikke noget som med en god corsage. Du find corsage udvalget ved at klikke på indledende link.

Artikler med D

Dildo – Danmarks mest populære sexlegetøj er en dildo. Vi har viet forsiden på dildo-priser.dk til dildoer, og hvis du vil finde en ny dildo til at pifte sexlivet op med, så find den her via det indledende link. En dildo bringer så meget sjov ind i forholdet uanset om du er alene eller et par.

Dildo med sugekop – Hvis du er ude efter den her smarte opfindelse, så får du her en kategori med navnet: Dildo med sugekop. En dildo med sugekop kan du bruge i badet, på fliser eller på glasflader. Med en dildo med sugekop, så behøves ridning ikke længere være en besværlig holdsport!

Dobbelt dildo – En normal dildo er fin nok, men hvad så med en dobbelt dildo, er den så ikke dobbelt så god. Nej det er naturligvis ikke helt sådan man kan sammenligne det. En dobbelt dildo kan enten bruges som parleg, men den kan også bruges til at fylde begge kvindens huller. En dobbelt dildo er som regel noget der trækker, når man først er blevet tændt på at bruge normale dildoer.

Artikler med E

Erotisk massage – Det er naturligvis ikke alt der kræver sexlegetøj, og en af de ting, hvor du ikke behøver noget sexlegetøj, det er ved en erotisk massage. Her får du en stort guide til erotisk massage på til ham og hende.

Erotiske spil – Der er mange måder at lave forspil på eller flirte på, og en af dem er med erotiske spil. Her kan du finde en guide til nogle af de bedste og frækkeste erotiske spil på markedet.

Artikler med F

Fleshlight – En Fleshligt ligner en forstørret lommelygte, men fleshlight er så meget mere. Den er en af verdens mest populære onaniprodukter, og med denne Fleshlight får du endda oplevelsen af Jenny Haze med i købet. Så hvis du mangler en sexpartner så er der her en fleshlight modelleret efter super pornomodellen Jenny Haze.

Frække kostumer – Udklædning og sexlege har altid været en god kombination. Og med denne oversigt over frække kostumer, så bliver pirringen og det erotiske totalt! Her kan du finde en lang række super frække kostumer.

Frække lak støvler – Nogle gange så er al beklædning der behøves et par frække lak støvler. Det kan du se mere af her hvor der er massevis af frække støvler i lak.

Frækt undertøj – Sexet lingeri eller frækt undertøj – ja det er jo ikke nødvendigt, men frækt undertøj gør nu alligevel sexlivet noget mere spændende. Her kan du finde en oversigt over de forhandler, der virkelig har gjort sig umage og sælger det lækreste og frækkest undertøj og lingeri.

Fuck me silly er en form for sexdukke, men kun med det manden egentlig skal bruge. Fuck me silly er  nemlig to bøjede ben og to huller, som kan benyttes til en onani oplevelse, hvor et egentlig samleje simuleres.

Fun Factory – Fun Factory er en tysk producent af kvalitets sexlegetøj. Du kan her finde alle produkterne fra Fun Factory her.

Artikler med G

Gagball – Det her lille sexlegetøj er et klassisk BDSM legetøj. Gagball er en variant i bondage, hvor du har en bold du binder i en “gag”, og som tvinger munden åben.  En gagball er på den måde et naturligt legetøj i dominans rollespils sexlege. Du kan finde et glimrende udvalg her af gag balls.

Glidecreme – Det her er en guide til glidecreme. Glidecreme kan i bund og grund redde sexlivet, og det ved de fleste nok allerede. Men at vælge glidecreme kan være en noget kompliceret proces, dag nogle typer af glidecreme ikke holder lang tid, mens andre der holder lang tid kan være skadelige på sexlegetøj og kondomer. Hvilken type glidecreme skal du vælge til hvilken lejlighed. Det er noget du kan lære om i denne guide til glidecreme.