Hjem » Blog » 9 stykker sexlegetøj du burde prøve

9 stykker sexlegetøj du burde prøve

Der er meget forskelligt sexlegetøj derude, men det er ikke alle der er lige gode. Hvad enten du er vant til sexlegetøj, og har en masse derhjemme, eller om du er helt nybegynder, så har vi fundet 9 stykker fantastisk sexlegetøj som vi mener at du bør prøve eller måske sætte på ønskesedlen ,så du kan se frem til en gave der ikke skuffer, som kan holde i mange år fremover, og som med garanti kan bringe dig glæde.

Næste Forrige

Fairy Exceed – Magic wand

Fairy Exceed - Black - Magic Wand

Fairy Exceed Magic wand – Det er anden generation af den ekstrem populære magi wand. Det her må være det tætteste, man kommer på en orgasmegaranti til kvinder. Det er pålidelig, den er kraftfuld, og det føles ikke som noget nogen fyr har gjort ved dig. Eneste lille problem er, at den skal til en stikkontant. Men stadig – De vibrationer som denne magic wand er i stand til at levere, de også noget mere kraftfulde end dem de ledningsfrie kan levere.

Køb Fairy Exceed magic wand her >>

LELO Ina 2 – Rabbit vibrator

LELO Ina 2 - Rabbit vibrator

LELO Ina 2 – Hvis du går gennem en periode, hvor du bare ikke har ret meget lyst til sex, eller du lige er gået fra kæresten. Så gå direkte efter de store kanoner. Dette er noget nær den bedste rabbit vibrator du får fingrene i. Den giver dig både stimulering af g-punktet, og klitoris på samme tid. LELO Ina 2 får dig til at glemme din ex-kæreste hurtigere end en Ben og Jerry’s, og du taber kalorier her, i stedet for at tage dem på.

Køb LELO Ina 2 her >>

 

Womanizer W500 – Klitoris vibrator

Womanizer W500 - Klitoris vibrator

Womanizer W500 Klitoris vibrator – En helt ny revolutionerende vibrator. Her er der ingen rystelser, eller vibrationer der skal kærtegne din klitoris, nej her bruges der luft. Womanizer suger, og puster din klitoris til orgasme, og det er en helt ny form for orgasme. Den er ikke billig, men alle de kvinder der har prøvet den, siger den er hver en krone værd.

Køb Womanizer W500 her >>

Rocks Off 4US – Penisring

Rocks Off 4US - Penisring

Rocks Off 4US penisring – Selv om mange kvinder vil påstå, at en fyr der holder hele natten er en god ting, så er der ligeså mange derude der tænker – “Er du snart færdig?”. Hvis du godt vil sætte fart på fyren, så prøv en vibrerende penisring. Den ekstra følelse omkring hans skaft, vibrationerne der når helt ud i hans nervebanen, de vil hjælpe ham til at nå i mål lidt før. Fordelen ved denne vibrator er, at du også selv kan få noget ud af den. Vibratoren sidder nemlig og kan ramme din klitoris, hver gang han støder i bund.

Køb Rocks Off 4US – Penisring her >>

Jimmy Jane – Form 2

Jimmy Jane - Form 2

Jimmy Jane Form 2, er sexlegetøjet du kan ty til hvis de andre keder dig. Jimmy Jane Form 2 er en af favoritterne herhjemme i hvert fald. Hver af dets to sider har sin egen motor, så du kan placere hver af de to arme på hver side af klitoris, og så ellers prøve de forskellige vibrationsmønstre. Prøv at presse de to arme sammen, mens din klitoris sidder i midten – Mums siger vi bare!

Køb Jimmy Jane Form 2 her >>

LELO – Flickering Touch – Massage olie

LELO Flickering Touch - Massage olie

LELO Flickering Touch massage olie, er ekstremt undervurderet som sexlegetøj. Det er en helt fantastisk fornemmelse, at være smurt ind i en olie der bare gør ens hud total glat og smidig. Prøv at smør dig selv ind i olie, og rør ved dig selv. Eller lad din partner smøre hele din krop ind i olie, før i ligger jer ovenpå hinanden. Massageolien vil gøre kontakten mellem jeres kroppe helt tæt, og fornemmelsen når huden bare glider den er helt perfekt.

Køb LELO Flickering massage olie her >>

Fifty Shades of Grey – Submit to me bondage sæt

fifty-shades-submit-to-me

Fifty shades of Grey Submit to me bondage sæt, er noget enhver burde prøve at lege med. Der sker bare noget, når manchetterne ryger om ens håndled, eller ankler og mørket gør sit indtog når blindfoldet kommer på. Du kan give dig helt hen, for du kan alligevel ikke gøre noget. Sættet her er i en god kvalitet, og indeholder de vigtigste ting hvis i skal igang med at lege med bdsm og bondage.

Køb Submit to me bondage sæt her >>

We-Vibe 4 – Par vibrator

We-Vibe 4 med app og fjernbetjening

We-Vibe 4 har taget verden med storm. We-Vibe var en af de første der lavede en vibrator specielt udviklet til parrene. Fjerde generation af denne vibrator kommer både med en fjernstyring, og med en app der gør at du kan styre den. Selve vibratoren er beregnet til, at den kan sidde på kvinden, og ligger sig hen over både hendes klitoris og ind i hende. Det vil sige, at fyren også får glæde af dette stykke legetøj, da den del der sidder inde i kvinden, den vibrerer på hans skaft og penishoved også.

We-Vibe 4 – Par vibrator

LELO Mia 2

LELO Mia 2

LELO Mia 2 er den ultimative rejsekammerat. Den er lille, den er sød, og det bedste er, at den kan lades via din USB port. Når den ligger på skrivebordet, ved siden af din bærbare, så ligner det bare en lille læbestift. Så lad den op, og smid den i tasken.

Køb LELO Mia 2 her >>
Næste Forrige

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *