8 tips til din vibrator

8 tips til din nye vibrator – En begynder guide

Lidt i tråd med nogle at de tidligere artikler, så kommer der her 8 tips til, hvordan du får mest ud af din vibrator. Da en vibrator kan bruges til både solo leg, og til at udvide de seksuelle horisonter med en partner, så kommer der 6 tips til solo legen, og derefter 2 tips tip leg med din partner.

Du kan som altid benytte dig af muligheden for at kommentere, hvis du mener jeg mangler nogle tips.

1. Sæt stemningen

Vær sikker på at du har tid til rådighed, og at du ikke bliver forstyrret. Find et roligt sted, hvor du er fri for forstyrrende elementer som folk, telefon, computer med mere der kan forstyrre. Tænd for de levende lys, sæt lidt stemningsmusik på, eller se lidt porno på nettet. Alt hvad der skal til, for at få dig i rette stemning.

2. Begynd med hånden

Varm dine erogene zoner op med fingrene. Ikke alene vil det gøre overgangen til en brummende vibrator nemmere, men det vil også hjælpe dig til at forstå, hvad der er godt og hvad du syntes er dejligt. Rør ved din klitoris, og undersøg dine skamlæber. Find ud af hvad der føles godt og frækt.

3. Test din vibrator

Før du tillader din nye vibrator adgang mellem dine ben, så prøv dets funktioner og find ud af hvordan den virker. Har den flere hastigheder, har den forskellige vibrationsmønstre? Prøv den, og find ud af hvad det føles interessant.

4. Prøv vibratoren 

Start stille og roligt, med vibratoren på laveste niveau. Start med at kør den langsomt op af dit inderlår, eller langs skamlæberne. Mærk hvordan det føles, og prøv at ændre vinklen på vibratoren, og prøv den på forskellige områder, indtil du nærmer dig klitoris.

Brug noget tid på din klitoris, og husk hvad der føles godt med fingrene, og prøv så det af. Bemærk forskellen på din vibrator og dine fingre.

5. Arbejd dig frem mod klitoris orgasmen

Prøv de forskellige indstillinger på din vibrator, og mærk forskellen af de forskellige vibrationsmønstre, og hastigheder. Husk at slap af, og husk din vejrtrækning. Det skulle gerne få dig til at komme, hvis ellers du nyder vibratoren mellem dine ben.

6. Prøv penetrering 

Sæt vibratoren på den laveste hastighed, og lad spidsen af den glide ind i dig stille og roligt. Aldrig dybere, end at du har det godt med det. Eksperimenter med at simulere samleje, ved at føre den ind og ud af dig. Prøv at se om du kan finde dit G-punkt, og husk din klitoris imens. Dette kan gøres samtidig hvis du bruger en rabbit vibrator, ellers kan du altid bruge den anden hånd til det. Tag dig god tid, og undersøg dine erogene zoner.

Før du introducerer sexlegetøj til en partner, så vær sikker på at vedkommende er “okay” med det.

7. Tænk forspil

Ligesom du afprøvede og testede de forskellige indstillinger og funktioner alene, så lad din partner gøre det samme. Tillad ham/hende at afprøve de forskellige indstillinger på forskellige kropsdele, indtil du lader din partner gå skridtet videre. Når i begge ved hvilke vibrationer en vibrator kan give, så lad ham/hende gå videre og afprøve disse på de mere erogene zoner. Det er en fantastisk øvelse i kommunikation også, da du skal huske at guide ham/hende i hvordan du nyder det. Se det som en rejse, og udforsk de muligheder det giver. Øvelse gør mester!

8. Under samleje

En vibrator kan hjælpe med orgasme under samleje. Det er kun lige omkring 30% af alle kvinder, der kan komme udelukkende via samleje, resten behøver noget “ekstra”, og der kan en vibrator altså hjælpe. Prøv at sæt spidsen af vibratoren på din klitoris, når du bliver taget af din partner. Hvis i har problemer med at komme til, så prøv sexstillingen doggystyle, så har du en hånd fri, og kan komme til din klitoris, selv om han støder ind i dig.

Eller brug vibratoren mens du giver, eller får oral sex. Vær kreative, og nyd det.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.