Hjem » Guides » 7 kinky sites, du bør tjekke ud

7 kinky sites, du bør tjekke ud

B = Bondage som på dansk betyder at man binder eller fikserer sin partner

B & D = Bondage & Disciplin

D & S = Dominans & submission, på dansk dominans og underkastelse

S & M = Sadisme & masochisme eller blot Sadomasochisme

DD = Domestic Discipline, eller disciplin i hjemmet

24/7 = BDSM forhold der dyrkes 24 timer i døgnet, altid.

Den frække forening

Er du så glad for BDSM-miljøet, at du gerne vil være med i en forening, så burde du måske tage et nærmere kig på Den Sorte Fabrik. Fabrikken er for dig, som gerne vil være med til at skabe en positiv stemning omkring BDSM og desuden ønsker at udvikle dig i en positiv retning inden for foreningens mange interessegrupper.

Som medlem af Den Sorte Fabrik, kan du melde dig ind i flere grupper med fokus på dominans, bondage, foto og fetiches, ligesom du kan deltage på medlemsaftener, hvor du vil kunne sparre med andre medlemmer og få masser af inspiration til dit sexliv.

Besøg hjemmesiden for Den Sorte Fabrik

3-i-1 BDSM

Der er nok af klubber for dig, der er interesseret i BDSM, men selv om kunsten allerede er en seksuel niche i sig selv, passer du nok alligevel bedre ind i den ene klub end den anden. BDSM-portalen råder over tre klubber; SMil, Det Sorte Selskab og Excess Club. På portalen kan du lære om forskelle og ligheder mellem landets tre største klubber. Mens SMil afholder introaftener, hvor potentielle medlemmer kan blive klogere på, om det i det hele taget er noget for dem, forholder det sig anderledes med Det Sorte Selskab, hvor det er et krav, at medlemmer har erfaring med BDSM. Portalen har naturligvis links til alle tre klubber, så du kan lære endnu mere om de kinky specialiteter, som hver af klubberne tilbyder.

Besøg portalen for BDSM

Erotisk getaway

Har du og din partner brug for at komme lidt hjemmefra og har I en forkærlighed for pisk, lak og læder, så findes der faktisk noget så relevant som en erotisk bed & breakfast i nærheden af Viborg. Her kan I få en fræk overnatning, hvor I får adgang til et veludstyret legerum, hvor der er kors, gynge, gabestok, gynækologstol, kæder, manchetter, piske og en sybian til rådighed. Har I brug for flere intime remedier, kan dette købes på stedet eller I kan medbringe det hjemmefra.

Den erotiske bed & breakfast er kun for det par, som lejer faciliteterne, og I vil derfor ikke møde andre mennesker på stedet. Til gengæld er det helt op til jer selv, hvordan jeres par-konstellation ser ud. Om I er en mand og en kvinde, to kvinder og en mand eller noget helt tredje, bestemmer I selv. Stedet råder over en kæmpe dobbeltseng, hvor der er plads til tre personer.

Ved ankomst bydes man velkommen med en flaske vin, frugt og chips, og der serveres ligeledes morgenmad inden afgang.

Besøg Boutique marian

Hardcore dating

For nogle mennesker handler det om, hvorvidt man vil have børn, for andre er det vigtigt, at man karrieremæssigt er ligevægtige – og så findes der de mennesker for hvem de seksuelle præferencer også skal passe sammen. Er du til pisk og dominans, kunne smdating.net sagtens være noget for dig. Her finder du dominante og submissive singler fra hele landet, og du får dermed rig mulighed for at finde en partner der kan tilfredsstille dine seksuelle behov, selv om de måske afviger lidt fra normen. Sitet er både for nybegyndere såvel som garvede slaver og dominaer, så vil du bare snuse til miljøet, burde du måske tage et kig på den frække datingportal. Hvis du er utro, og gerne vil date udenom din partner, så tag et kig på VictoriaMilan.

Besøg datingsiden Smdating

 På skolebænken

Vil du gerne lære BDSM-kunsten helt fra bunden, så findes der faktisk en skole, der tilgodeser lige netop dette behov. Her får du konkret viden og sparring samt gode tips og tricks til sexlivet. Undervisningen foregår i et virtuelt klasseværelse, hvor du har mulighed for at være anonym. Her kan du dele dine erfaringer og spørge dine medstuderende om alt vedrørende BDSM.

Det foregår således, at du køber et medlemskab. Herefter vil du få adgang til arbejdsark, forum, video og læsestof. Det er  ganske simpelt at gå til – også selv om du ikke umiddelbart er et it-geni.

Besøg Uniquelady

BDSM-bloggen

Han førte mig ind gennem plastikken, ind på briksen og fikserede mig med Vita-wrappen. Det føltes så udsat og sårbart. At ligge der med posen over hovedet. Pludselig var alt lyst, han havde tændt en lampe, som skar igennem det hele og gav et klinisk lys… selv gennem posen.

Bloggerens navn er Rapunzel og på rapunzella.wordpress.com deler hun ud af sine fantasier, erfaringer og lyster inden for sex, SM og diverse fetiches. Det er hendes egen historie, men man kan sagtens lade sig inspirere af de mange eskapader, som hun får bevæget sig ud i.

Besøg bloggen Rapunzella

Alt om Kinks

Er du forvirret over de mange termer, kunstarter og bizarre lege du støder på i den erotiske verden, er der hjælp at hente på kinkster.dk. Hvad end du er typen, der drømmer om at kaste dig ud i BDSM eller du er typen, der gerne vil underkastes på hardcore maner, får du råd, vejledning og masser af tips. Guiden linker desuden til et væld af andre sites, hvor du kan få endnu mere specifik inspiration. Der er kun en ulempe, og det er at man skal inviteres ind. Men når først du er inde, så er der til gengæld åben på de voksnes legeplads.

Besøg Kinkster.dk

 

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *