Hjem » Blog » 5 bud på den perfekte gave til hende du holder af

5 bud på den perfekte gave til hende du holder af

De fleste mænd kender alt til det med at vente til sidste øjeblik, med at købe julegaver, og det er ikke derfor ikke noget chok, når man ser stormagasinerne være fyldte med mænd i jagt på den helt perfekte gave, den 23. december.

Det er jo ikke fordi at mænd ikke gider købe en gave, eller ikke har lyst til det. Men at begive sig ud i fyldte butikker med julestressede mennesker, det er bare ikke noget de fleste mænd orker at bruge deres tid på.

Så hvorfor ikke sidde i ro og mag hjemme foran computeren, og så købe den helt perfekte gave til hende du holder af? Alt du skal tænke på er at få den pakket ind – Og er det ikke langt bedre end at stå timevis i kø for at købe en gave?

Vi har fundet nogle forskellige bud på den helt perfekte gave, som vil glæde enhver kvinde.

satinkimono-guld

Guldfarvet flot glamourøs satin kimono, fra Bedtime.dk der i den grad vil få kvinden i dit liv, til at føle sig som en gudinde, og din helt egen VIP.

Køb den her

bh-saet

Skønt sort/pink BH-sæt med frække snøre i mærket Baci, fra Sinful.dk – et sikkert hit der vil fremhæve de kvindelige og legesyge sider, hos hende du elsker.
Køb den her

roedt-bh-saetBedårende rødt/sort top/g-strengs sæt med blondeflæser, sorte sløjfer og glimmer. Det perfekte sæt til den romantiske kvinde, der skal føle sig ekstra forkælet.
Køb den her

leg avenue kjole
Frækt og alligevel romantisk ”Dita von Teese” agtigt sæt, der vil få enhver kvinde til at føle sig ikke bare elsket – men også forkælet uden lige. En kjole med strømpeholdere og g-streng. Satin-snøring på ryggen, og på numsen er der en stor rød satin sløjfe.
Køb den her

Du kan også købe et par matchende selvsiddende strømper til dette sæt

blue-dressSmuk og forførende blå lingeri-kjole i blåt gennemsigtigt stof, med sorte prikker og sort bånd/sløjfe. Vil helt sikkert få din kvinde til at smile stort, og finde sin indre vildkat frem.
Køb den her

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *