3 ting der vækker din sexlyst

I en travl og stresset hverdag, mister man hurtigt lysten til sex. Nogle af de største dræbere er, hvis du er træt, stresset eller bare lidt utilpas. Dog er det muligt, med ganske få midler, at få lysten til sex igen.

For ikke længe siden, kom der en ny undersøgelse på markedet. Den fortalte ikke overraskende, at kvinder der var mere stressede, de havde svære ved at blive ophidsede. Forskerne havde opdelt kvinderne i to grupper, en der var meget stresset, og en der var mindre stresset. Derefter havde de forevist dem en erotisk film, og så målt deres ophidselse. Som forventet, så vise det sig at gruppen med de meget stressede kvinder, de havde svært ved at holde fokus på filmen. Dermed havde de også svært ved, at blive ophidsede over handlingen.

Men selv om du føler dig stresset, og ikke ret sexet i en travl hverdag. Så er det faktisk en god ide, at tage sig tiden til at dyrke sex. Sex får dig nemlig til at slappe af, og få ro i kroppen, og dermed også stress hormonerne. Så en god gang sex, får dit stress niveau ned.

Dyrk motion

Motion hjælper din krop på mange måder. Ikke blot afhjælper det diverse former for kredsløbssygdomme, men det hjælper faktisk også med at få dit stress niveau ned. Det kan hjælpe med at få gang i blodomløbet, så der kommer mere blod til de intime områder. Yoga, er ikke noget man normalt forbinder med sexualitet. Men yoga kan faktisk øge din sexlyst, da de vejrtrækningsøvelser man laver, samt visse øvelser der har fokus på bækkenbunden, i den grad hjælper på sexlysten.

Man får lyst til at dyrke sex igen, når man mærker efter i kroppen, og den afslappethed man føler efter en yogatime, er faktisk med at skærpe lysten.

Let rygmassage

Ofte er intimiteten gået af parforholdet, fordi man ikke rører hinanden så ofte. En gang rygmassage er et oplagt forspil til mere, og når først du er afslappet. Så har du igen kørt kroppen ned i gear, og du er mere modtagelig for seksuelle tilnærmelser. Det er ikke meningen, at i skal kaste jer ud i en gang massage med det formål og fokus, at der skal dyrkes sex efterfølgende.

Tag massagen for hvad det er, og nyd det. Hvis du føler dig klar til det, så kan i dog sagtens tage skridtet videre og gøre massagen mere erotisk. Men som udgangspunkt, så er det på ingen måde ment at den skal være erotisk.

Aftal tid til de seksuelle udskejelser

Nogle finder det meget uromantisk, at have sex stående i kalenderen som enhver anden aftale. Men i en travl hverdag, så kan det faktisk være en ganske glimrende løsning. Det giver dig også bedre samvittighed, hvis du skulle melde fra en anden dag, netop fordi i har aftalt hvornår det så bliver.

En anden ting er, at forventningens glæde som oftest er den største. Det vil sige, at alene det at i går og glæder jer til dagen, eller aftenen, det kan være med til at gøre det ekstra frækt. Start for eksempel en sådan dag, med at rør og kys lidt ekstra på hinanden allerede fra morgenstunden af. Overvej om du skal have noget frækt lingeri på, og om i skal finde sexlegetøjet frem, eller hvad du kunne tænke dig der skal ske. Send det eventuelt i en fræk sms til din partner. Dermed skaber i begge en fælles forventning om, hvad aftenen skal bringe.

Eller tag et kig på noget frækt sexlegetøj her på siden.

Bedøm dette indlæg

Se også

Webcam sex

Webcam sex

Er du med på en kigger eller parat til at give den gas foran kameraet? �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.