Hjem » Blog » 10 mest solgte produkter i november 2013

10 mest solgte produkter i november 2013

Dildo-priser har kun eksisteret i 2 måneder, og allerede har der været utrolig mange besøgende , og jeg har fået mange mails fra folk der var glade for at de pga. Dette site har forhåbentligt sparet masser af penge for jer. Ros er man jo altid glad for at høre, og jeg synes det er skønt at kunne hjælpe andre. Men alligevel blev jeg lidt nysgerrig efter at finde ud af hvilke produkter folk egentlig er mest interesseret i..

Derfor har vi i samarbejde med Sexshop.dk er der blevet skabt en liste over de mest solgte produkter af sexlegetøj i november måned 2013.

lelo-lyla-21. LELO LYLA 2 par vibrator

På første pladsen topper LELO Insignia LYLA 2 par vibratoren og det kommer egentlig ikke som noget stort chok eftersom den som mange af jer har kunne læse i produktteksten, blev den store vinder af Ekstra bladets test over trådløse vibrator æg.

2. LELO Tiani 2, fjernbetjent par vibrator

På anden pladsen finder man LELO Tiani 2, fjernbetjent par vibrator, som er perfekt til at stimulere både klitoris og G-punkt på samme tid. Af mange også kaldet ”Vibratoren der får dig til at høre englene synge”

3. LELO Personal Moisturizer vandbaseret glidecreme

På tredje pladsen finder man den flotte flaske allergi venlige vandbaseret glidecreme fra LELO, der indeholder Aloe Vera. En virkelig flot flaske at have stående, og ligeså stilfuldt som alle andre LELOs produkter.

4. We- vibe lll we-vibe-iii

På fjerde pladsen finder vi We-vibe III. At We-vibe lll er på listen, er heller intet chok, den har været et hit lige siden den første We-vibe kom på hylderne, og det ser ud til at successen fortsætter og kun bliver større for hver nye we-vibe version der kommmer. We-vibe er og bliver verdens mest populære par-vibrator.

5. Sort anal stav

På femte pladsen finder vi den frække lækre sorte anal stav, der er lavet af vinyl gummi og både kan bruges vaginalt og analt. Den har 6 kugler og vil hurtigt give dig stor nydelse. Uanset om du er mand eller kvinde.

6. Fun factory stubby smartvibe dildo vibrator

På sjette pladsen finder man Fun Factorys dildo ”Stubby”, en utrolig sjov dildo at se på – men lad ikke udseendet snyde dig, for selvom den ligner noget fra en tegneserie, så er den designet så den perfekt rammer alle de rette punkter. Ikke uden grund den er et hit hos mange.

7. Fun factory toyfluid essentials vandbaseret glidecreme

På syvende pladsen finder man Fun Factorys Toyfluid essentials, en vandbaseret glidecreme. Der er lidt tykkere i konsistensen end en normal glidecreme, og som giver ens sexlegetøj en lækker glat overflade.

8. Leg Avenue peek a boo chemise and thongleg-avenue-peek-a-boo

På ottende pladsen finder vi Leg Avenues Chemise & G-strengs sæt, og man forstår hvorfor. November månede er måneden hvor julen er ved at nærme sig, så selvfølgelig skal der købes lidt frækt at varme sig på til de kolde nætter, og med dette sæt som både kan bruge til jul – men også valentines dag. Så får kvinden hurtigt manden i sin hule hånd. Frækt er det, og i lækker kvalitet som alle Leg Avenues populære produkter.

9. Fun Factory Rabbit vibrator ”Paul og Paulina”

På niende pladsen finder man Fun Factorys Rabbit vibrator ”Paul & Paulina”, endnu en sjov lidt spøjs vibrator fra Fun Factory, men ligesom med ”Stubby”, så tag ikke fejl af den sjove udseende, for denne vibrator er designet til at stimulere perfekt både indvendigt og på klitoris. Og så har den hele 9 forskellige vibrations niveauer.

10. LELO Luna beads noir mini Bækkenbundskugler/elskovskugler

På tiende pladsen finder man LELO Luna beads noir Bækkenbundskugler/elskovskugler, som er perfekte til kvinder der ikke har født, da kuglerne er mindre elskovskugler. De er perfekte til fræk stimulation, men også blot til kvinder der ønsker at få trænet sin bækkebund. Der medfølger en prøve af LELO’s egen vandbaseret glidecreme.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *