Hjem » Blog » 10 grunde til at dyrke morgensex
Morgensex

10 grunde til at dyrke morgensex

Der er visse tidspunkter i livet, som bare er perfekte. Morgensex er en af dem, eller at tænde for tv’et, lige i det sekund at Robin Williams giver hans tale i “Døde poeters klub” for eksempel.

Eller at finde ud af, at alle dine indkøb lige har fået fratrukket 30% i rabat.

Eller at kigge ned på din telefon, og se en ret uventet besked tikke ind fra din sidste date. Det er alle øjeblikke, hvor du føler at du bare er heldig.

Det samme gør sig gældende for sex. Sex i sig selv er næsten altid godt, men der er bare visse tidspunkter hvor det er bedre.

I morgengryet, når du er allermest sårbar, og stadig lige er ved at vågne, så er der intet der slår den følelse af, at din partner ved siden af dig, lige lægger armen rundt om dig, og får dig til at føle elsket.

Morgensex er lidt som at spise chokoladekage til morgenmad. Det er dekant, betryggende og hvem vil ikke gerne lige blive liggende lidt længere i sengen.

En af de helbredsmæssige fordele ved morgensex er, at folk der dyrker det, er sundere og gladere mennesker.

Nå ja, og så er det bare 100 gange bedre, at vågne ved en kåd og liderlig partner, end det er at vågne til en alarm fra telefonen.

Her er der et par gode grunde til, at morgensex er den bedste sex man kan få.

1. Fordi du rent faktisk husker det

Sex er nogle gange noget der sker sent om aftenen, og noget der rent faktisk bare lige skal overstås. Morgensex er noget du kan gå og tænke på hele dagen, og du vil virke gladere hele dagen.

2. Du får det rigtige ben ud af sengen

Morgensex hjælper dig til at få en bedre dag, da du er positivt indstillet lige fra morgenen af. Forskere har faktisk bevist, at morgensex er en god måde at lette stress på, og at denne effekt kan holde helt op til syv dage.

Det øger også mængden af IgA, et antistof som hjælper med at bekæmpe infektioner. Det er faktisk lidt som at tage dine daglige vitaminpiller, bare meget mere behageligt.

3. Du kan springe motionen over

Det er et bedre alternativ, end at dyrke morgenmotion inden du hopper i bruseren. Du forbrænder lige så mange kalorier ved en times sex, som du gør ved 30 minutters løb.

Efter en times sex, så har en mand forbrændt 240 kalorier og en kvinde 180.

4. Hvem vil ikke gerne starte dagen med en orgasme?

Det er lidt som julemorgen, der er en pakke der venter på du pakker den op, og alle bliver glade.

5. Fordi tøjet allerede er af

Det speeder bare tingene lidt op, hvilket kan være nødvendigt, især i hverdagen.

6. Det er mere intimt

De få minutter, vi har for os selv, lige efter at have åbnet øjnene er specielle. En stor del af de folk du kender og omgås, de har faktisk ingen ide om hvordan du ser ud, lyder eller dufter når du lige er vågnet. Det øjeblik kan du dele med en anden person, og det er hvad der gør morgensex så intimt.

7. Fordi at sex i badet bare ikke er det samme

Vand i øjnene, det glatte gulv, og sæbe på og i steder som det ikke er beregnet til. Det gør bare sex i badet lidt dårligere end sex, lige når du er vågnet.

8. I kan rent faktisk se hinanden

Til forskel fra aftenen før, så kan i her rent faktisk se hinanden. Mænd er meget visuelle, og alene det at kunne se sin partner, det gør en del for manden.

9. Fordi man kan prale på arbejdet

Kollega 1: Hvordan var din aften?

Dig: Den var okay, men min morgen var perfekt

Kollega 2: Jeg er så stresset!

Dig: Morgensex kunne hjælpe på det – Tro mig, det burde jeg vide

10. Det er bedre måde at vågne på end kaffe

Sex får dig til at vågne, det giver dig et energi boost, som selv ikke kaffe kan give dig. Hvis du bliver afhængig, er det helt forståeligt.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *