Hjem » Blog » 10 bizarre stykker sexlegetøj

10 bizarre stykker sexlegetøj

I min søgen efter nye produkter at smide her på Dildo-priser.dk, så kommer man nogle gange vidt omkring. Her fornyligt faldt jeg over nogle ting, hvor jeg bare tænker – Okay, hvem køber dem, og ikke mindst – Hvilke designer har fået overbevist folk om, at dette her er en god ide.

Skal lige siges, at i kraft af det arbejde jeg laver, så vil jeg ikke betegne mig selv som sart – Men der er dog visse ting her, der får mig til at sidde og måbe lidt.

Men lad os prøve at starte touren

bad-vibesEn ting er, at denne vibrator kommer udklædt som et spøgelse, en anden ting er, at den “snakker” med en mandestemme når man forsøger at bruge dem. Hvem tænder ikke på sætninger som “Can’t you get a real man”, og “Sorry, I have to get up early in the morning.”.

Set på Amazon.com


scorpion-vibratorScorpion Vibrator, med meget livagtigt udseende. Altså, hvis jeg var kvinde, så ville jeg på ingen måde, have denne vibrator nær mine ædlere dele. Den er ellers flot udført, og hele 10 forskellige vibrationshastigheder.

Den er set på LoveHoney.co.uk


nisse-dildoEn have nisse dildo – Var det ikke noget piger? En ting er, at folk til jul har en fetish for, at stille disse nisser ud i deres have. En anden ting er at have en sort en af slagsen med i soveværelset. Jeg ved ikke med jer, men jeg ville ikke vide hvad jeg skulle stille op med den, og så ville jeg ikke vide hvilke grimasse jeg finde.
Den er set hos Sexshop.dk.


dildo-penisJeg har ikke ord for denne ting, heldigvis har jeg kun set den i en kommentar, men jeg håber heller ikke at se den andre steder. På den anden side, har jeg aldrig set et så alsidigt stykke sexlegetøj som dette, der er jo noget for enhver smag. Har dog heller ikke set den til salg nogle steder.


grisse-haleEn grissehale butt plug – Så er vi vist ude i de lidt mere ekstreme lege. Jeg ved ikke helt hvem der tænder på den slags, men jeg er i hvert fald ikke en af dem. Men der er åbenbart, et marked for den slags sager. Dog har jeg heller ikke set den herhjemme.


anal-laasAnal lås til din partner. En ting er et kyskhedsbælte – De kyskhedsbælter jeg har set, der kan man trods alt stadig tisse. Jeg undrer mig blot over, hvordan man bruger en sådan ting, og ja – Hvordan man nu får lavet det man skal, hvis man render rundt med en sådan tingest.
Set på Uniquelady.dk


fod-fetishEn ting er at folk har en fetish for fødder. Det er der mange der har, men hvad der har inspireret designeren, af denne lidt specielle form for fod fetish ved jeg ikke helt. Jeg ville kalde det for en hæl med en vagina, men det er bare mig.
Set på Amazon.com


stuffoscopeStuff-O-Scope, stetoskopet til de frække doktorlege. Dette “stetoskop” fuldender dit doktor look, men her er det ikke hjertet, eller lungerne du er interesseret i at lytte til, men det indre af din partner. Hvad enten det er vaginalt, eller analt, så er dette “stetoskopet” du bare må eje!

Set hos Lovejoy.dk


mystim-thin-finnEn ting er, hvis du lige syntes at urinrørslege er noget for dig. En anden ting er, hvis du tænder på elektro sex. Men disse to ting kombineret, det er nok noget der får de fleste til at løbe skrigende væk. Denne stang er beregnet til at føre op i urinrøret, og derefter tilslutte en form for elektrisk spænding. Jeg springer over lige i dette tilfælde…
Set hos Sinful.dk


mr-jackGodt nok er sexlegetøj til mænd meget oppe i tiden, især de populære produkter som Fleshlight, og Tenga Eggs med videre, men jeg har endnu ikke set, eller hørt om nogle der har efterspurgt denne Mr. Jack med overskæg!! Personligt ville jeg nok bryde sammen af grin, men jeg kan også være sart og sippet.

Set hos OurSexToys.com

 

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *